Tänk att få vara en pusselbit!

Om du skulle önska, skulle du vilja finnas till av en slump eller skulle ditt liv ha ett syfte, en mening? Jag tror alla människor skulle önska att det fanns en mening med ens liv. Även om vi kanske kan ha svårt att tro det ibland.

I Bibeln står det i Psaltaren 119:16 Du såg mig innan jag föddes,i din bok var de redan skrivna,de dagar som hade formats innan någon av dem hade grytt.

Tänk om det är sant! Tänk om det finns någon som såg dig innan du föddes, någon som har och har haft en plan med ditt liv långt innan du format ditt första ord. Tänk om du är som en pusselbit i en stor vacker bild. Tänk om det är så att om inte du finns där skulle inte bilden bli klar.

Jag tror det är så, det är min övertygelse att varje människa på den här jorden har ett syfte. Den här våren får vi söka vår plats i det stora pusslet för att kunna blomma ut och leva den pusselbit som är du och jag. Välkommen på våra Gudstjänster!

Pusslet ovan finns i Lekebergskyrkan. Kom och sätt dit en pusselbit som en bön att få finnas med och vara en del av pusslet, hitta den plats som är din.

/Thomas Sandin

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s